Van dromen naar doen

Van dromen naar doen

(25 september 2019)

Verandering hoort bij leven. Verandering vormt de mens. Zo ook mij. Dit is het derde en laatste artikel, in een serie van drie, met als thema ‘veranderen’ en het proces dat ik als ondernemer doormaak, in aanloop naar de lancering van mijn tweede bedrijf in september 2019.

Dromen

“Dromen zijn zaadjes van een toekomstige werkelijkheid” (Napoleon Hill)

In mijn vorige twee artikelen heb ik uitgelegd wat mijn motivatie was om te veranderen (www.bayhagebeek.org/nieuweniche) en mijn ervaring met verandering. (www.bayhagebeek.org/een-formule-voor-verandering). Deze artikelen werden doorkijkjes naar dit laatste artikel over dit thema.

Sinds begin dit jaar ben ik vorm gaan geven aan een droom. Ik wilde een nieuw eigen bedrijf starten, waarin al mijn professionele en persoonlijke ervaringen samen zouden vallen.

Voordat ik zo direct onthul wat de nieuwe naam en mijn nieuwe niche is, nog even dit: ik ben reeds eigenaar van een ander, mooi bedrijf en dat blijft dus ook bestaan. Alle werkzaamheden en relaties die nu via daar al lopen, lopen dus gewoon door. Heb je daarover toch vragen, aarzel niet om contact met mij op te nemen!

Mijn nieuwe bedrijf komt dus naast dat bestaande bedrijf, met een nieuwe naam en een nieuwe expertise.

Naam en werkwijze

Persoonlijk fysieke en mentale ontwikkeling gaan sterk samen in mijn leven en vullen elkaar vaak aan. Ik sprak in mijn vorige artikel over ontwikkeling en groei serieus nemen en daar doelen voor stellen, geloven/ vertrouwen in mijzelf dat ik deze doelen ga bereiken en dit combineren met inzet gekenmerkt door volharding en vasthoudendheid. (zie: www.bayhagebeek.org/een-formule-voor-verandering).

Ik ga daar nu dus ook volop mee aan de slag.

Mijn nieuwe bedrijf heet: FocusIn.

“FocusIn biedt begeleiding aan topsporters in het ontwikkelen van competenties om vaardig om te gaan met prestatiedruk binnen en buiten hun sport”.

Voor FocusIn heb ik een nieuwe methode ontwikkeld: de FocusIn Power methode”, over deze methode kun je kun je meer lezen op de website.

FocusIn gaat direct van start met een sporter met Olympische ambities (OS 2020). Gaandeweg zal hier meer nieuws over gedeeld worden.

Alle informatie vind je op de nieuwe website www.focusin.nl