Over mij

Mijn naam is Bay Hagebeek (1972).

Mijn meditatiebeoefening vormt mijn basis in het leven, namelijk met beide benen op de grond. In 2011 ben ik begonnen met mediteren. Meditatie leerde mij om meer afstand te creëren tot mijn gedachten, het bracht mij rust en het gaf mij daardoor veel meer vrijheid in mijn denken en handelen. Ook hielp het mij om beter om te gaan met moeilijke gebeurtenissen en veranderingen in mijn leven. En dat laatste ben ik in mijn werk gaan integreren.
Ik ben eigenaar van twee bedrijven (een is in oprichting en komt binnenkort online) waarin ik anderen help om te gaan met verandering en herstel van indringende levensgebeurtenissen:

ZinVolledig biedt individuele begeleiding (WMO/PGB) en projectontwikkeling op het gebied van zingeving en herstel. Expertise: zingeving en levensvragen in combinatie met herstel van verslaving, omgaan met persoonlijkheid en omgaan met gender-vraagstukken.

Sinds 2015 begeleid ik de meditatiegroep Insight Revolution Sangha. Dit is een seculier-boeddhistische meditatiegroep (sangha) in de Theravada traditie. De sangha is niet verbonden aan één specifieke lineage met leraren binnen het boeddhisme want wil haar eigen weg gaan. Ik ben opgeleid meditatiebegeleider (door leraren JoAnna Harper, USA en Vinny Ferraro, USA).

Je kunt CONTACT met mij opnemen als je denkt dat ik iets voor jou of voor jouw organisatie kan betekenen.