Over mij

Mijn naam is Bay Hagebeek (1972).

Mijn meditatiebeoefening vormt mijn basis in het leven, namelijk met beide benen op de grond. In 2011 ben ik begonnen met mediteren. Meditatie leerde mij om meer afstand te creëren tot mijn gedachten, het bracht mij rust en het gaf mij daardoor veel meer vrijheid in mijn denken en handelen. Ook hielp het mij om beter om te gaan met moeilijke gebeurtenissen en veranderingen in mijn leven. En dat laatste ben ik in mijn werk gaan integreren.
Ik ben eigenaar van twee bedrijven waarin ik anderen begeleid om te gaan met verandering,  indringende (levens-)gebeurtenissen, prestatiedruk:

Road2Gold biedt mental coaching aan topsporters om vanuit krachtige verbinding met zichzelf en hun omgeving toe te werken naar langdurige optimale sportprestaties, positieve erkenning en financiële voldoening. .

ZinVolledig biedt individuele begeleiding en projectontwikkeling op het gebied van zingeving en herstel. Expertise: zingeving en levensvragen in combinatie met herstel van verslaving, omgaan met persoonlijkheid en omgaan met gender-vraagstukken.

Van september 2015 tot en met november 2019 heb ik de wekelijkse bijeenkomsten van meditatiegroep Insight Revolution Sangha (IRS) begeleid. Ik begeleid nog steeds meditatiedagen. IRS is een seculier-boeddhistische meditatiegroep (sangha) in de Theravada traditie die ik in 2015 heb opgericht. Ik ben opgeleid meditatiebegeleider (door leraren JoAnna Harper, USA en Vinny Ferraro, USA). Ik ben in november 2019 gestopt met het begeleiden van de wekelijkse bijeenkomsten op dinsdag vanwege schaarse vrije tijd. Lees het bericht daarover HIER.

Je kunt CONTACT met mij opnemen als je denkt dat ik iets voor jou of voor jouw organisatie kan betekenen.